TEL: 06 301 307 99 | MAIL: info@brammannenmode.nl

Over Bram

Over Bram

RONALD BRAM WITMONDT

Voor veel mannen is het kopen van kleding een noodzakelijk kwaad. Onze filosofie is dat kleding uitzoeken een feestje moet zijn. Onder het genot van een kop koffie of een goed glas wijn rustig kijken naar wat een mooie toevoeging aan je garderobe kan zijn. Klant is koning en de klant staat centraal zijn mooie uitgangspunten. Maar hoe brengen wij dit in de praktijk?

Allereerst zorgen wij voor een uitgebalanceerde collectie, waarmee je van top tot teen gekleed kunt worden. Kleding van mooie merken en van uitstekende kwaliteit. Een goed advies, persoonlijke service in een ontspannen sfeer met service op hoog niveau én de mogelijkheid om een afspraak te maken om te komen op het moment dat het jou uitkomt. Ook buiten de normale openingstijden.

Voor wie?
I have the simplest taste, only the best is good enough (Oscar Wilde). De man die kwaliteit weet te waarderen en persoonlijke benadering op prijs stelt, is bij ons aan het goede adres. Onze klanten komen o.a. uit Purmerend, De Beemstser, Volendam, Edam, Monnickendam, Zeevang, Oosthuizen, Kwadijk, Beets, Hobrede, Middelie, Ilpendam, Zaandam en Amsterdam en omstreken.
Bij ons vind je de mooiste merken en een uitgebreide eigentijdse collectie. De persoonlijke benadering en de service zorgen dat je naast klant ook koning bent. Winkel Bram Mannenmode