TEL: 06 301 307 99 | MAIL: info@brammannenmode.nl

Casual

Casual

In de garderobe van iedere man hoort een goede jeans te hangen. Jeans van Emporio Armani , Drykorn, Joop! of 7 For All Mankind vind je bij ons in verschillende pasvormen en kleuren.

Je maakt je look af door je jeans of casual pantalon te combineren met bijvoorbeeld een polo, vest, trui of shirt van Emporio Armani , Drykorn, Joop!, Profuomo, Strellson of 7 For All Mankind.

Overjassen hebben we van Emporio Armani, Hetrego, Joop! en Strellson. Door deze te combineren met een van de warme shawls van Drykorn of Profuomo wordt het een stijlvol geheel.

Sportieve sneakers van Emporio Armani of Copenhagen draag je  natuurlijk onder je jeans of casual pantalon. De trendy man draagt deze ook onder zijn pak! Broekspijpen omgeslagen en het is helemaal volgens de laatste Italiaanse mode trend.

Voor onder je pak hebben we ook handgemaakte kalfsleren schoenen van Laccio. De schoenen worden handgemaakt door Italiaanse vakmensen en hebben een leest die aangepast is voor de Nederlandse man met behoud van de typische Italiaanse stijl. Maak het geheel af met de sokken van Egyptisch katoen van Carlo Lanza, ook een handgemaakt product uit Italië.