TEL: 06 301 307 99 | MAIL: info@brammannenmode.nl

Maatpakken

Maatpakken

Made to Measure maatpakken en blazers

Sinds de 19e eeuw kan men op Savile Row een mooi bespoke pak helemaal naar wens laten vervaardigen. Het ultieme gevoel van een perfect zittend maatpak. Sindsdien heeft de tijd niet stilgestaan. Maatpakken zijn niet alleen meer voor de elite, tegenwoordig koop je al een maatpak voor de prijs van een confectiepak. Bij ons kun je al een pak helemaal op maat en eigen style laten maken vanaf 650 euro.

Ieder lichaam is anders en een maatpak wordt helemaal op je lichaam afgestemd. De lichaamshouding wordt geaccentueerd of afgezwakt. Dat een goed maatpak mooier zit dan een confectiepak is dan ook vanzelfsprekend. Naast de perfecte pasvorm is ook de grote keuze een voordeel van een maatpak. Je kunt het pak helemaal naar je eigen wensen ‘stylen’. Zo kun je kiezen uit meer dan 300 verschillende stoffen, ruim 80 verschillende voeringen, uit verschillende knopen, kraagvilt, stiksel en kun je het colbert voorzien van een monogram. Zo ontwerp je je eigen unieke pak!

Je kunt bij het samenstellen van je Bram maatpak en blazer kiezen uit heel veel mogelijkheden. Wollen stoffen voor een mooi business pak, een katoenen blazer voor op een jeans of een heerlijke casual linnen pak of blazer. Alles is mogelijk!

Voor de bruidegom in spé zijn speciale stoffen en voeringen beschikbaar om de trouwdag helemaal af te maken.

Het uitkiezen van een maatpak duurt ongeveer een uur. Je kunt daarom ook een afspraak maken om rustig langs te komen, tijdens openingstijd of juist liever daarna. Neem contact met ons op via 06 – 301 307 99 of info@brammannenmode.nl en wij maken een passende afspraak.