TEL: 06 301 307 99 | MAIL: info@brammannenmode.nl

Contact en openingstijden

Bram Mannenmode
Kaasmarkt 7
1441 BG Purmerend
Tel: 06 – 301 307 99
Mail: info@brammannenmode.nl

Maandag van 13:00 uur tot 17:00 uur

Dinsdag, woensdag, donderdag:  10:00 uur tot 17:30 uur
Vrijdag: 11:00 uur tot 21:00 uur
Zaterdag: 10:00 uur tot 17:00 uur

Zondag buiten genoemde tijden: op afspraak.

Uiteraard kan het voorkomen dat de genoemde openingstijden u niet uitkomen, omdat bijvoorbeeld een vergadering uitloopt of omdat u met reistijd te maken heeft. U kunt dan gerust met ons contact opnemen om buiten onze openingstijden een afspraak te maken.
Voor het laten opmeten van een maatpak is het altijd verstandig om vooraf een afspraak te maken.

Mailinglist en verzoeken
Wanneer u uw gegevens hieronder invult, zullen wij u informeren over onze nieuwe collecties, speciale aanbiedingen en acties.
Mocht u hier niet langer prijs op stellen, kunt u zich ook uitschrijven via onze website of contact met ons opnemen via tel. 06 301 307 99 of mail info@brammannenmode.nl

 


Gebruik e-mail adres
Bram Mannenmode respecteert de privacy van alle bezoekers van deze site en zorgt dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft uitsluitend wordt gebruikt met uw toestemming. Uw persoonlijke gegevens zijn alleen voor gebruik door Bram Mannenmode.

Inhoud website
Met behulp van deze website geven wij onze klanten en mogelijk andere geïnteresseerden, informatie over nieuwe modische trends en het aanbod hiervan in onze  winkel.
De inhoud van de website wordt met veel zorgvuldigheid samengesteld. Toch kan het voorkomen dat kleding of prijzen in de winkel afwijken van de informatie op deze website. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Bram Mannenmode behoudt zich hierin alle rechten voor en kan niet aangesproken worden voor welke afwijking ook.