TEL: 06 301 307 99 | MAIL: info@brammannenmode.nl

Contact en openingstijden

Contact en openingstijden

Bram Mannenmode
Kaasmarkt 7
1441 BG Purmerend
Tel: 06 – 301 307 99
Mail: info@brammannenmode.nl

Onze openingstijden:

  • Maandag:    gesloten
  • Dinsdag tot en met zaterdag: 10:00 – 17:00 uur.
  • Vrijdag:       10:00 – 17:30 uur
  • Zondag:       13:00 – 16:00 uur (LET OP: Alleen laatste zondag van de maand!)
  • Kom je liever buiten de openingstijden? Een afspraak maken kan via: 06 301 307 99

Uiteraard kan het voorkomen dat de genoemde openingstijden je niet uitkomen, omdat bijvoorbeeld een vergadering uitloopt of omdat je met reistijd te maken hebt. Neem gerust contact met ons op om buiten onze openingstijden een afspraak te maken.
Voor het laten opmeten van een maatpak is het altijd verstandig om vooraf een afspraak te maken.


Gebruik e-mail adres
Bram Mannenmode respecteert de privacy van alle bezoekers van deze site en zorgt dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft uitsluitend wordt gebruikt met uw toestemming. Uw persoonlijke gegevens zijn alleen voor gebruik door Bram Mannenmode. Inhoud website
Met behulp van deze website geven wij onze klanten en mogelijk andere geïnteresseerden, informatie over nieuwe modische trends en het aanbod hiervan in onze winkel. De inhoud van de website wordt met veel zorgvuldigheid samengesteld. Toch kan het voorkomen dat kleding of prijzen in de winkel afwijken van de informatie op deze website. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Bram Mannenmode behoudt zich hierin alle rechten voor en kan niet aangesproken worden voor welke afwijking ook.