TEL: 06 301 307 99 | MAIL: info@brammannenmode.nl

Verzenden

Verzenden

Bezorging

Bestellingen bij Bram Mannenmode worden dagelijks verwerkt en verpakt. Vervolgens worden de bestellingen bezorgd binnen drie werkdagen. Bezorgingen worden uitgevoerd van maandag t/m zaterdag.

Als de bestelling wordt aangeboden en je bent niet thuis, dan vindt je een verwijzing van de bezorger in de brievenbus. De bestelling wordt op een later moment nogmaals aangeboden óf de bestelling wordt bij de buren afgeleverd. Wat ook kan is dat de bezorger het pakket aanbiedt bij het dichtstbijzijnde Post-NL afhaalpunt. Altijd ontvangt je een verwijzing van de bezorger met daarop wat er zal gebeuren met de bestelling.

Let op bij ontvangst van de goederen.
Wanneer je de levering ontvangt dien je te controleren of er geen externe schade aan de verpakking te constateren is. Als dat wel het geval is moet je dat direct aan de vervoerder melden en neem dan contact op met ons, wij zullen je verder helpen!

Verzendkosten
Verzendkosten binnen Nederland bedragen € 6,95 per bestelling.

Levertijd
Wij streven ernaar om op werkdagen voor 16:00 uur geplaatste bestellingen de volgende dag te bezorgen (binnen Nederland). Op zondag wordt er niet geleverd.

Contact

Bram Mannenmode
Kaasmarkt 7
1441 BG Purmerend

info@brammannenmode.nl
TEL: 06 – 301 307 99

Kamer van Koophandelnr: 62230395

BTWnr.: NL001144009B57

Social