TEL: 06 301 307 99 | MAIL: info@brammannenmode.nl

Ruilen en retourneren

Ruilen & Retourneren

ALGEMEEN
Aankopen kunnen geruild of geretourneerd worden als deze niet aan je wensen voldoen. Binnen 14 dagen na ontvangst van de zending dien je de retour aan te melden. Na de melding heb je 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren. Voorwaarde is dat je het aankoopbewijs kan overleggen en de artikelen onbeschadigd en niet gebruikt of gedragen zijn. De artikelen dienen voorzien te zijn van alle originele labels en naar behoorlijke wijze zijn verpakt. Ondergoed kan in geen geval worden geruild of geretourneerd. Voor online aankopen geldt dat retourneren alleen mogelijk is met een volledig ingevuld retourformulier. Deze heb je ontvangen bij de bestelling.

RETOUREN VIA POST
Online aankopen kunnen alleen geretourneerd worden met een ingevuld retourformulier. De klant verpakt de retour te zenden artikelen bij voorkeur in de originele verzenddoos en gebruikt het retouradres dat staat vermeld op het retourformulier. Retouradres:

Bram Mannenmode Online
Kaasmarkt 7
1441 BG Purmerend
Nederland

Na ontvangst inspecteert Bram Mannenmode alle retour gezonden artikelen. Bram Mannenmode is gerechtigd artikelen te weigeren en terug te sturen, wanneer deze gedragen lijken te zijn, beschadigd, of waarvan de originele labels zijn verwijderd. Zodra Bram Mannenmode de retouren heeft verwerkt en aan alle voorwaarden voor ruilen en retourneren is voldaan, wordt het factuurbedrag binnen 14 dagen teruggestort op de rekening of creditcard van de klant.

RUILEN OF RETOURNEREN IN DE WINKEL
Het is mogelijk aankopen te ruilen of retourneren in de Bram Mannenmode winkel in Purmerend. Bij retourneren van online aankopen ontvangt de klant een retourbewijs van de winkel. Als voldaan is aan alle voorwaarden voor ruilen en retourneren wordt het factuurbedrag binnen 14 dagen teruggestort op de rekening of creditcard van de klant. Het is niet mogelijk om het aankoopbedrag in contanten terug te ontvangen.

VERZENDING
Bram Mannenmode is niet verantwoordelijk voor problemen die zich voordoen tijdens het retour zenden van artikelen. Bijvoorbeeld (maar niet uitsluitend): goederen die beschadigd raken tijdens verzending of verkeerd bezorgd worden. Bram Mannenmode adviseert daarom een verzender te gebruiken die de waarde van de retour gezonden artikelen verzekerd en de klant een bewijs van verzending geeft. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant en worden niet vergoed door Bram Mannenmode.

RETOURFORMULIER
Het retourformulier dat u bij uw bestelling ontvangt kunt u ook hier bekijken of printen.

VRAGEN?
Heb je vragen over het Retourbeleid van Bram Mannenmode?
Neem dan contact op met ons door een e-mail te sturen naar info@brammannenmode.nl

Contact

Bram Mannenmode
Kaasmarkt 7
1441 BG Purmerend

info@brammannenmode.nl
TEL: 06 – 301 307 99

Kamer van Koophandelnr: 62230395

BTWnr.: NL001144009B57

Social