TEL: 06 301 307 99 | MAIL: info@brammannenmode.nl

Maatwerk actie tot 31 maart

Maatwerkweekend2015

PAK van mijn hart!

Sinds de 19e eeuw kan men op Savile Row een bespoke pak helemaal naar wens laten vervaardigen. Het ultieme gevoel van een perfect zittend maatpak. Sindsdien heeft de tijd niet stilgestaan. Maatpakken zijn niet alleen meer voor de elite, bij Bram Mannenmode koop je al een maatpak voor € 500.

Ieder lichaam is anders, daarom wordt een maatpak helemaal op het lichaam afgestemd. De lichaamshouding wordt geaccentueerd of afgezwakt. Het is dus vanzelfsprekend dat een goed maatpak mooier zit dan een confectiepak.

Naast de perfecte pasvorm is de grote keuze een voordeel van een maatpak. Zo wordt het pak helemaal naar eigen wens ‘gestyld’. U hebt keuze uit meer dan 300 verschillende stoffen, ruim 80 verschillende voeringen, verschillende knopen, kraagvilt, stiksels en u kunt het colbert laten voorzien van een monogram of tekst. Zo ontwerpt u uw eigen unieke pak.

Voor de bruidegom in spé zijn speciale stoffen en voeringen beschikbaar om de trouwdag helemaal af te maken.

Tot 31 maart 2016 krijgt u bij aanschaf van een maatpak een korting van 50% op een kwaliteitsshirt van Stenströms. Op de website vindt u meer informatie over onze aanbieding.

Maak een afspraak en laat u adviseren en ervaar de luxe van een goed zittend pak.

Het is mogelijk om een afspraak te maken buiten de winkelopeningstijden. Ook is het mogelijk dat wij bij u op locatie langskomen. Informeer naar de mogelijkheden.

Bram Mannenmode

Kaasmarkt 7 Purmerend

E: info@brammannenmode.nl

T: 06 301 307 99

I: www.brammannenmode.nl