TEL: 06 301 307 99 | MAIL: info@brammannenmode.nl

BB Chum bij Bram mannenmode

BB Chum

BB Chum is een Hollands merk dat in 2013 is gestart als logisch gevolg van de onvrede over, de in hun ogen, saaie, eenheidsworsterige en massaproducterige shirtcultuur.

Wij willen voor mannen, die onze mening delen, limited edition shirts maken waar ze zich uitzonderlijk in kunnen voelen. Shirts met een simpele en perfecte cut en de juiste kwaliteit! Een shirt wat je direct een happy gevoel geeft als je het aantrekt.

BB Chum

Great Men Deserve Great Shirts

De inspiratie voor onze prints komt uit vele hoeken: van boeken tot films, tentoonstellingen … tot en met een afgescheurde en verweerde reclameposter of een verkeerd geparkeerde knalgele scooter op een stoep aan toe, een maf schilderij of een symbool uit een andere cultuur. We zien het nooit van tevoren aankomen, maar als we het zien gaat er scheut passie door ons lijf en willen we gelijk aan de slag. We denken dan ook niet in thema’s, want dat is veel te geforceerd en dus niet leuk!